Apartmanok "Tabak" - DUCEapartman

Szeretettel várják önt és családját a Tabak apartmanok Dalmácia szívében, Makarska és Split között, az Omiš melletti Duće helységben, mely hosszú, homokos strandjaitól, és kristálytiszta vizéről ismert.

plaza ljeto

A remek homokos strandok 5 km hosszan húzódnak, Dugi Rat irányából Omišig, és teszik Dućét tökéletes idegenforgalmi célponttá családos és egyéni utazóknak egyaránt. A régi Duće falu, mely 10 perces autóútra található betekintést nyújt a régi mediterrán életérzésbe, amilyen az valamikor volt.

A faluba vezető út során, melyet gyalogosan és kerékpárral is megtehetünk csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Számos gazdag választékú étterem és kávézó áll a vendégek rendelkezésére.

Omis

Omiš városka Dalmácia szívében, a Cetina folyó szájánál helyezkedik, 21 km-re délkeletre a legnagyobb dalmát várostól, Split-től. Omiš –t először a 10.században említik. A város középkori elnevezése Olmissium. Jól ismert kalózok voltak lakosai, akiknek a város elhelyezkedése igen kedvező, ugyanígy gyors és könnyú hajóiknak megfelelő.

©2008 Tabak Company | Contact @ : info@duceapartman.com
eXTReMe Tracker